ViktVäktarna Möten
Se din förändring


Känner du den där fantastiska känslan av en riktigt bra prestation - du är den du vill vara. Och du kan med rätta vara stolt över vad du åstadkommit.

När du når din målvikt på våra möten kommer din konsulent belönar dig med ett Guldmedlemskap. Inte nog med att du får din guldnyckel, ditt Guldmedlemskort, du kan också njuta av de långsiktiga fördelarna med att vara Guldmedlem hos ViktVäktarna. Du kan gå på möten gratis och du är välkommen att komma så ofta du vill.

När du nått din målvikt har du upptäckt vad som fungerar bäst för dig. Din konsulent kommer alltid att finnas där för att erbjuda dig den uppmuntran ni behöver så att du kan hålla dig på spåret och ta kontroll över dina egna mål för gott. Guldmedlemskap är endast tillgänglig för mötesmedlemmar och omfattar inte våra Online produkter inklusive ViktVäktarna E-redskap eller ViktVäktarna Online. Och kom ihåg, möten är gratis så länge du besöker oss minst var tionde vecka och så länge du inte överskrider din målvikt med mer än 2 kg.